Black Box Horsens 2019, And that’s it: 1-3 februar 2019

Programmet er nu lagt, du kan se det fulde program her:

Program 2019

Billetter er nu tilgængelige, læs mere og køb dine billetterne her:

Billetter

For fem år siden lavede vi den første Black Box Horsens og siden har vi hvert år sammen skabt magi i blackboxene på Komediehuset. Men nu er det på tide at afslutte det, fordi vi vil slutte mens vi stadig er på toppen.

Så i 2019 vil Black Box Horsens være weekenden før Knudepunkt 2019 og kickstarte en uge af fantastiske oplevelse. Præcis som vi gjorde det første år tilbage i 2015. Det bliver vores måde at afslutte cirklen på, og en passende ende på dette magiske væsen vi har skabt sammen.

Til Black Box Horsens 2019 vil vi både kigge tilbage på fem fantastiske år, men vi vil også kigge fremad. Selv her ved vores ende står vores vision om at designe efter oplevelser, forbindelse og inklusion stærkere end nogensinde. Vi vil have at denne event bliver et sted for unikke oplevelser, nye forbindelser, hvor alle føler sig velkomne og inkluderede.

Uanset om du har været til alle, nogle eller ingen af de tidligere festivaler, er du hermed inviteret til at komme og afslutte denne rejse sammen med os.

Hold øje med denne side og vores Facebook side og gruppe for mere information om billetter, priser og program.

Vi ses den 1 til 3 februar 2019, weekenden før Knudepunkt.


Komediehuset

Black Box Horsens ville ikke være mulig uden den fantastiske lokation, vi har været på de sidste fire år. Komediehuset er et unikt sted. Det er en teaterskole for børn og unge. Stedet skaber en masse liv og aktivitet i Horsens, samtidig med at det giver børn en fantastiske mulighed for at lære om drama og skuespil.

Komediehuset har været utroligt velkomne over for vores skøre lille festival, og det skylder vi dem stor tak for.

Læs mere om Komedeihuset her.


…And that’s it?
Det har været fem fantastiske år, som har gået langt over alle mål og ambitioner. Men nu er det på tide at slutte. Vi vil hellere stoppe på toppen, end langsomt at visne væk. Og vi kan mærke nye projekter og eventyr lokke i horizonten.

Så ja der vil ikke komme flere Black Box Horsens. Men om der kommer flere rollespilsaktiviteter på Komediehuset, ved vi ikke. Det er et fantastisk sted, drevet af nogle dejlige og passionerede mennesker og vi elsker at afholde arrangementer der. Så selvom vi lukker Black Box Horsens, er det ikke udelukket at vi laver noget andet på samme sted.


For nyheder og opdateringer: