Praktisk

Hvornår25019486615_334018f037_o
Black Box Horsens 2017 foregår fra:
Fredag d. 10 februar til søndag d.12.
Vi slår dørene op fredag kl. 17 og lukker dem i igen søndag kl. 18.

Hvor
Komediehuset
Skolegade 7, 8700 Horsens

Tilmelding
Tilmeldingen åbner i december og slutter i starten af februar.

Priser
Festivalbillet: 300 kr. Billetten indeholder adgang til Black Box Horsens, morgenmad, goodybag, te, kaffe og frugt i løbet af festivalen, gratis overnatning i sovesal på Komediehuset, samt op til fire scenarier du selv vælger.

I don’t care what I play: 200 kr. Vi har fem særlige billetter, som er 100 kr billigere end en indgang, men indeholde alt det samme. Til gengæld bestemmer vi hvilke scenarier du kommer til at spille. Det er for dig, som synes programmet er episk og gerne vil hjælpe os med at fylde scenarier ud, som måske mangler en spiller eller to. Vi garanterer, at du kommer til at spille minimum tre scenarier. Så for at understrege det: hvis du køber denne billet, skal du ikke vælge scenarier, når du køber billetterne.

T-shirt
I år tilbyder vi en lækker ny BBH t-shirt til 100 kr. Du kan tilvælge t-shirten, når du køber dine billetter. T-shirten ser sådan ud:

Overnatning
Der vil være mulighed for gratis overnatning i en gymnastiksal, der ligger i forbindelse med Komediehuset. Du skal selv medbringe dyne eller sovepose og lagen, evt. liggeunderlag, men vi har madrasser, der kan lånes gratis.

Ønsker du ikke at overnatte i en sovesal byder Horsens på mange forskellige overnatningsmuligheder. Den billigste er nok FÆNGSLET SleepIn.

Mad
Hver morgen vil vi sætte morgenmad frem, så du kan komme godt igang med dagens begivenheder. Vi må ikke sælge mad, vi har lavet på stedet, men du kan købe mad i byen. Komediehuset ligger midt i Horsens tæt på butikker og restauranter. Der er mulighed for at låne Komediehusets køkken, forudsat du gør rent efter dig.

Transport
Horsens ligger på hovedlinjen, så der går mange tog til byen. Ligeledes stopper der både rutebiler og rødbillet busser i byen. Komediehuset ligger i gå distance fra tog- og rutebilstationen.

  • Rødbillet er et billigt alternativ til toget.
  • Hold desuden øje med januar tilbud fra DSB. Sidste år kunne man købe orange billetter til 100 kr. hele januar.
  • Der er gratis parkering i gader nær Komediehuset, spørg i check in, for at få dem forklaret.

Kontakt
Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte Simon James Pettitt på mailen:
simonjamesp@gmail.com