Regler og guidelines

21769356292_336ecbf869_oVi er en lille festival og har som sådan ikke noget personale, kun en håndfuld frivillige som hjælper til. Så for at dette skal være et rart sted at være for alle, kommer vi alle til at hjælpe til lidt.

Vi ønsker at skabe en venlig og imødekommende atmosfære. Vi vil have at alle føler sig velkomne og inkluderede. Vi er her alle sammen for at have det sjov og lege med dette fantastiske medie. Derfor er der nogle få regler og guidelines, vi gerne vil have I følger.

Socialt – Be open
Vi følger åben stol princippet. Hvilket betyder, at med mindre I specifik udtrykker, at I har en privat samtale, så antages det, at alle samler er åbne, og alle kan gøres sig en del af dem, hvis de ønsker at bidrage.

Vi deler alle den samme oplevelse her, og dette er en unik mulighed for at snakke med mennesker fra hele verdenen som deler din hobby og passion. Derfor opfordre vi jer til at udnytte jer af denne mulighed.

Sprog – English please
Denne festival er både en ny lokal event, som ønsker at bringe black box til Jylland og en international event. Derfor vil sproget primært være engelsk. Vi vil ikke forbyde folk at bruge deres modersmål, men opfordre folk til at skifte til engelsk, hvis nye folk bliver en del af samtalen.

Det tekniske udstyr – Do not touch
Siden dette er en black box festival vil vi bruge både lyd og lysudstyr. Det er Komediehusets egne materialer og der er blot en regel: MÅ IKKE RØRES. Kun de frem scene ansvarlige må pille ved det tekniske udstyr.

Møbler – Do not move
Vi må ikke flytte rundt på stedets møbler

Props – Do not use
Der er en masse spændende rekvisitter rundt om på komediehuset. Men da de bruges i forestillinger, må vi ikke røre eller bruge dem.

Tape – Ask first
Vi må ikke bruge gaffatape nogen som helst steder.
Hvis man vil hænge noget op med malertape, så spørg en arrangør først.

Køkkenet – Clean after use
Du er velkommen til at bruge stedets køkken til madlavning. Men vi forventer at du gør rent og rydder op efter dig selv. Komediehusets folk opfordrede os til ikke at tillade dette, pga. deres erfaringer med udlån af stedet. Men vi har de sidste par år vist, at vores deltagere er fantastiske mennesker, som er gode til at holde køkkenet rent og ryddeligt. Vi forventer at denne tradition fortsætter for vores og hinandens skyld.

Alkohol – Never out side
Vi sælger ikke alkohol, men det er tilladt at medbringe egen. Komediehuset har bedt os ikke drikke udenfor, grundet årstiden plejer det ikke at være et problem.

Rygning – Only on the other side of the street
Det er ikke tilladt at ryge på grunden, men vi vil lave et rygested, og det er det eneste sted du må ryge, så længe du er på stedet.

Dansk lovgivning – Keep
Dansk lovgivning gælder naturligvis under festivalen, hvilket betyder at stoffer, tyveri, vold og chikane ikke vil blive tolereret.