Transport til og fra Horsens

Overvejer du Black Box Horsens? Men er i tvivl om, hvordan man kommer til Horsens? Så er her vores guide til offentlig transport til byen, som huser BBH:

Fra København

Rødbillet

Den billigste mulighed er Rødbillet busserne, det koster 160 kr. for voksne, 120 for studerende. Der er fem afgange fredag og søndag, de to vi anbefaler er:

  • Fredag: 12:00 – 15:15 eller 14:00 – 17:40
  • Søndag: 15:35 – 19:00 eller 19:20 – 22:55

Find billetter her

DSB

Det er stadig muligt at finde orange billetter til Horsens på tider, så man kan nå at være med til både start og slut og BBH, men jo før man køber jo billigere er de. pt. kan man få en billet til mellem 260 og 370 kr. (per 23/1) alt efter hvornår man vil rejse.

Find billetter her (husk at afkryds, at du vil se orange billetter)

Fra Aalborg og Aarhus

Kommer du nordfra er din bedst mulighed nok DSB orange billetter som fra Aalborg pt. ligger mellem 90 og 260 kr fra Aalborg og 80 kr. fra Aarhus.

Fra udlandet

Selvom der er flere afgange til København Lufthavn, er det alligevel værd at tjekke Billund Lufthavn, som ofte har en del billige flyruter. Norwegian er pt. især billig. Som altid er Momondo et godt sted, at finde fly priser.

Vi sender i forvejen en bil til Billund for at hente en Gamerunner, så hvis du skriver til os, hvornår du ankommer, kan vi måske også hente dig. Ellers er der bus til Horsens fra Billund.

Fællestransport

I skal selvfølgelig være velkommen til at arrangere fælles transport i Facebook eventenHer kan I både tilbyde og lede efter lift.

Vi hjælper naturligvis gerne med transport spørgsmål, skriv i eventen og vi skal svare så hurtigt som muligt.

Vi håber dette hjælper og glæder os til at se jer.