Faciliteter på Komediehuset

Black Box Horsens foregår på Komediehuset. Det er det perfekt sted til en mindre con. Her gennemgås de lokaler, vi helt sikkert får adgang til. (Klik på billederne for et større billede)

De to Black Box sale: Chaplin og Vagn Ry
De ligger oven på hinanden og består hver af to sammenlagte klasselokaler, har hver to lysrækker med otte lamper samt to spots, en i hver side. Derudover er der også to rækker LED lamper en i hver side henimod enden af rummet. Samt et lydanlæg. De er helt mørklagte.

Salen
DSC_8533

Salen med teaterbelysning
DSC_8545

Lysrækken
DSC_8512

Dramateket
En mindre teatersal (kun et klasselokale) med let hævet scene, bruges normalt til forestillinger med og for små børn, så den skal passes godt på, (men bænke og scenografi kan flyttes). Velgenet til mindre opsætninger, så som. Har samme lyd- og lysopsætning som de to store sale.

Rummet set ind mod scenen
DSC_8493

Rummet set fra scenen
DSC_8503

Projektrum
Er siden disse billeder blev taget, lavet om til en black box. Dog er lyssætningen herinde mere simpel og kan ikke flyttes rundt så meget som i de tre sale. Derudover står der en del kulisser som vi ikke må flytte på. Derfor er dette rum velegnet til mindre opsætninger som ikke kræver så meget teknik, men mere trækker på stemningen i blackboxen.

Set fra døren
DSC_8520

Set fra vinduet
DSC_8521

Fællesrum
Et hyggeligt hængeud sted til elever inden de skal i gang. Kan bruges som fællesrum/opholdsstue mellem scenarier. Dejligt afslappet.

Sofaer
DSC_8530

Massere af sofaer!
DSC_8529

Køkken/spiserum
Vi har ikke tilladelse til at tilberede mad, så enten skal folk selv stå for det, vi skal få bragt noget ude fra (alla Black Box CPH), eller alt servering skal være koldt, så som at købe brød og pålæg og så kan folk selv lave det. Men der er i hvert fald et køkken og et rimeligt stort spiseområde.

Køkken
DSC_8517

Spiseborde
DSC_8518

Omgivelserne
Da det hedder Komediehuset er gangene selvfølgelig pyntet efter alle kunstens regler:

Stueetagen
DSC_8523

1 sal
DSC_8506

Derudover
Der er også en dansesal, men da den har spring gulv er det ikke sikkert, vi må bruge den. Men vil nogen lave et danse baseret scenarie, eller måske udnytte spejlvæggen til en interessant mekanik, så kan jeg undersøge, om vi må det.

Der er flere lamper og standere til dem som kan sættes op, hvis ikke lysrækken er nok.