Billetter

Du kan nu købe dine billetter her:
Læs om billettyperne herunder.

Salget af festivalbilletter for BBH 2019 starter den 27 november kl 20.00.
Salget af scenariebilletter starter forhåbentlig en gang i oktober.
Men hvis du hjælper os, ved at købe billetterne tidligt, så giver vi tilbage ved at give dig tidlig adgang til scenariebilletterne, når de bliver tilgængelige.

Billettyper
Festivalbillet – 400 kr.
Denne billet inkluderer: adgang til Black Box Horsens, morgenmad, the, kaffe og frugt under festivalen, gratis overnatning i gymnastiksalen og op til fire scenarier af eget valg.
Disse billetter bliver tilgængelige den 27. september

Scenariebilletter – gratis
Vælg hvilke scenarier du vil spille, ved at billetter til de enkelte scenarie. Disse er gratis, men du kan ikke købe mere end fire, en per blok. Du kan ikke spille nogen scenarier uden en festivalbillet.
Disse bliver forhåbentligt sat til salg engang i oktober

I don’t care what I play – 350 kr.
We har et begrænset antal af disse specielle festivalbilletter. De er billigere end de almindelige festivalbilletter, men til gengæld bestemmer vi, hvad du skal spille.
Disse er til dig, som synes at programmet er så episk, at du bare ikke kan beslutte dig. Så du vil hjælpe os, ved at lade os bestemme, så vi kan fylde pladser ud på scenarierner.
Vi garanterer at du kommer til at spille minimum tre scenarier.
Disse billetter bliver tilgængelige den 27. september

Arrangør og designer billetter – 300 kr.
Hvis du er arrangør eller kører et scenarie på BBH vil vi gerne give en lille tak for din store indsats ved at tilbyde en billigere billet. Du kan stadig købe scenariebilletter som alle andre, så længe de ikke er i vejen for dine opgaver.
Disse billetter bliver tilgængelige den 27. september